Euroskills

Szeptember 26-28. Szakmák Európa bajnoksága (EuroSkills) a Hungexpón

Kertépítő csapat Kelet Európából még soha nem indult, most Pap Levente és Pintér Márton képviseli a térséget és Magyarországot (ld. videó).
A verseny helyszíne a Hungexpo lesz, mi kertépítők az "A" pavilonban leszünk.

A verseny ingyenesen látogatható 9:00-17:00-ig, az utolsó napon pedig 9:00-16:00-ig, viszont regisztrációhoz kötött, ami a http://euroskills2018.com/honlapon végezhető el.
A rendezvény jó ötletadó lehet a pályaválasztás előtt álló fiatalok számára. A versenyen lesz egy úgynevezett "Try a Skill" rész is, ez azt jelenti: "Próbálj ki egy szakmát", ami minden szakmánál egy elkülönített területen lesz, ahol az odalátogató diákok, vagy felnőttek egy viszonylag egyszerű, de annál nagyobb örömöt okozó apróságot készíthetnek el.

Szeretettel várunk mindenkit - amit ott majd nem érzékeltek, mert a versenyzőkhöz és a bírákhoz beszélni, nekik integetni, köszönni, tőlük kérdezni tilos, versenyből való kizárást eredményezhet – viszont belül, magunkban, nagyon örülünk minden szurkolónak:)

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=kxqRCE7JPk4
Bővebben...

Étkezéssel kapcsolatos információk

Nem kollégista tanulóink az első tanítási napon osztályfőnöküknél jelezzék étkezési szándékukat.Kérjük, hogy az alábbi tájékoztatót figyelmesen olvassák át! 
A nyilatkozatot az étkezési kedvezményt igénylők adják le osztályfőnöküknek.
Kollégisták a kollégiumban jelezzék étkezési szándékukat, amennyiben még nem tették meg. Rájuk a kollégistákra vonatkozó tájékoztatóban található szabályok érvényesek.

Kérdéseikkel közvetlenül fordulhatnak Murvai Andrea gazdasági ügyintézőhöz. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bővebben...

Gólyatábor 2018

Kedves kilencedikesek!

Lassan indul a középiskolás életetek. Előtte várunk benneteket szeretettel egy kis ismerkedésre a leendő évfolyamtársaitokkal és tanáraitokkal. Találkozzunk 2018. augusztus 30-án és 31-én a Varga gólyatáborában!

1. nap (augusztus 30., csütörtök)

Találkozó: az iskola bejáratánál 8.15-kor
Időpont: 8.30-12.30
Helyszín: az iskola területe
Program: ismerkedő játékok; felsős diákok mutatják be a gyakorlatban a szakmai tudásuk egy kis szeletét; kis sport; játékos teszt kitöltése

2. nap (augusztus 31., péntek)

Találkozó: a hármas (kék) metró Klinikák megálló kijáratánál 8.30-kor
Időpont: 8.30-12.30
Helyszín: Fűvészkert (a megállótól együtt vonulunk át a helyszínre)
Program: további ismerkedés egymással és a leendő szakmátokkal egy csodálatos történelmi helyen

Mit hozzatok: elsősorban magatokat; enni- és innivalót; az időjárásnak és a sportos játékoknak megfelelő (kényelmes, laza) öltözéket (esetleg esernyő, naptej, sapka);

Találkozzunk csütörtökön!

Bővebben...

Békés Iskola Program

Tisztelt Szülők! Kedves Tanítványaink 

A 2017/18-as tanévtől kezdődően iskolánk részt vesz a Békés Iskolák programban. Intézményünkben mindannyian fő értéknek az embert, az emberi méltóságot és egymás tiszteletét tartjuk. Ez nevelési elveink egyik alappillére. A bántalmazás minden formáját elutasítjuk ( fizikai, szóbeli, internetes). Nem megyünk el szó nélkül az ilyen cselekedetek mellett.
Bővebben...

Támogatóink

 elte-fuveszkert 81 x 81borhymini  logo face

Kiemelt támogatónk Mészáros József KASZK műszaki tanácsadó, aki több értékes növény örökbefogadásával lehetővé tette új honlapunk létrehozását. Köszönjük!

Kapcsolat

Tagintézményi OM azonosító: 035385
Telephely kód: 003
1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60.

Telefon: +36-1-273-2741  /  Fax: +36-1-273-2744
E-mail: titkarsag@vmszki.hu

Mb. igazgató: Pintér Karolina

www.vmszki.hu

FM KASZK Varga Márton Kollégium / 1149 Budapest, Mogyoródi út 56 – 60.

Telefon: +36 (1) 273-2741