KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium
Új tel. Porta: 06-30-324-7844 , Nyáron szerdánként 8-12 óra között van Titkárság: 06 30 324 7981, Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Galériák - KMASZC - Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium

Felvételi szóbeli motivációs beszélgetés beosztása 2024. március 5-6.

Felvételi SZÓBELI motivációs beszélgetés 2024. március 5-én kedden és március 6-án szerdán az alábbi beosztás szerint.
Kedves Felvételiző Diákok! Tisztelt Szülők!
Március 5-én, kedden - kattintás ide.

Március 6-án, szerdán - kattintás ide.
A pontos beosztásról a jelentkezési lapon megadott email címen is értesítjük Önöket.
Időpont: mindkét nap - 13.00 és 18.00 óra között (a beosztásnak megfelelően)
Helyszín: KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium
Cím: 1149 Budaptes, Mogyoródi út 56-60. Bejárat: Kövér Lajos u. 1. kapu / porta
első emelet 22., 23., 24., 25. tanterem (a beosztásnak megfelelően)
Kérjük, hogy 10 perccel korábban érkezzenek! Az INFO pontnál segítjük a tájékozódást!

A törvényi előírások szerint OM azonosító alapján lehet keresni a listában, ezek növekvő sorrendben vannak.
Keresés mobiltelefonon: Koppintson a KeresésA keresés ikonra az iPhone-alapú PowerPoint látható. ikonra a mobiltelefon jobb felső sarkában, írja be a nyocadikos om azonosító számát.
Vagy:
Keresés laptopon, asztali gépen: CTRL + F gombok együttes lenyomása után, kereső csíkba írja a nyolcadikos OM azonosító számát.
Találat sárgával kijelölve jelenik meg. (Látja az időpontot - óra, perc -a terem számát az om azonosító mellett.)

A szóbeli beszélgetésre hozzák magukkal a személyi igazgolványt, diákigazolványt (és a szakértői papírokat, akik ezzel rendelkeznek). A felvételiző diák hozhat magával iskolai füzetet, tanulmányi és sport versenyeredményekről okleveleket, díjakat, hobbijához kapcsolódó tárgyat, fotókat kedvenc növényéről, kertjéről, parkjáról, mobiltelefonján mutathat a térinformatikához kapcsolódó kedvelt applikációkat, játékokat, ha szeretne ezzel a lehetőséggel élni.

Iskolalátogatási igazolást adunk a szóbelin való részvételről azoknak a nyolcadikos tanulóknak, akiknek ezt le kell adni az általános iskolájukban.
Felvételi tájékoztató menü honlapunkon ide kattintva érhető el.
Elérhetőségeink: 06-30-324-7981, Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szeretettel várjuk Önöket!

Bővebben...

Angolóra francia diákokkal - Erasmus program - 2024. február

Angolórán vettek részt francia diákok középiskolánkban a KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum könyvtárában az Erasmus program keretében 2024. február 13-án. Interaktív csapatjátékok és magyar diákjaink által tartott power pointos bemutatók váltották egymást. Kiemelkedően jól sikerült Hermann Péter Zsolt 9.a. és Máté-Fésüs Csanád 9.a. osztályos tanulóink prezentációja, gördülékenyen és érdekesen, szép kiejtéssel tartották meg angol nyelven prezentációjukat. A franciák kísérőtanára: Florence Zink, az angolórát vezető tanár: Merényi Eszter.
#szeretjükavargát#erasmus#francia#erasmusplus#angolóra#vargamártonkertészetiszakközépiskola#technikum
Varga Márton Technikum (@varga_marton_technikum) • Instagram-fényképek és -videók
Bővebben...

Erasmus francia diákokkal - Alcsúti Arborétumban - hóvirágnéző erdei kirándulás

Erasmus program révén francia diákok szakmai gyakorlat keretében meglátogatták az Alcsúti Arborétumot, ahol hóvirágnéző erdei kiránduláson vettek részt a mi kertésztechnikus diákjainkkal együtt a KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikumból. 
A kirándulás szervező tanárai: Kaszab László és Kovács Andrea, Boda Brigitta. A francia csoport kísérőtanára: Florence Zinck.

"Jelképek erdején át visz az ember útja,
s a vendéget szemük barátként figyeli."
"L'homme y passe à travers des forêts de symboles

Qui l'observent avec des regards familiers."
(Baudelaire: Correspondances / Kapcsolatok) 
#szeretjükavargát#erasmus#francia#alcsút#alcsútiarborétum
Bővebben...

Erasmus kertész szakmai gyakorlat francia diákokkal - 2024. febr

Az Erasmus program keretében a francia diákok kertész szakmai gyakorlaton vettek részt, megismerkedtek a japánkerttel, metszési munkálatokat végeztek a kollégium előtti udvaron, a kertépítő színben showgardent építettek. 2024. február 5 és 11. között, látogatásuk első hetében. Gyakorlatvezető tanárok voltak: Bujdosó Tünde, Bokor Péter, Kovács Andrea, Schmidt Gergő. Főszervező munkaközösség-vezető: Kaszab László. A francia diákok kísérőtanára: Florence Zinck .   #szeretjükavargát#erasmus#erasmusplus#erasmuslife#francia#középiskola#technikum#vargamártonkertészetiszakközépiskola
Bővebben...

Erasmus Nemzetközi Online Workshop angolul - 2024. febr. 6-án

Egy nagyon klassz Virtual Exchange online meeting rendezvényen vettünk részt egy nemzetközi Erasmus online projekt keretében, melyen Magyarországot kizárólag a KMASZC képviselheti. Szervezők a KMASZC részéről Tuza Tamara marketing és Erasmus referens és Tóth Judit Emma nemzetközi koordinátor.  Az USA, Dánia, Hollandia, Ausztria, Magyarország és a világ más országainak diákjai és tanárai csatlakoztak az eseményhez 2024. február 6-án, kedden 15 órakor. Ezen az első találkozón Borics Iringó és Sebella Gábor 10.c-s tanulók és Molnár Gabriella tanár képviselte a KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikumot. A találkozó kommunikációs nyelve az angol volt, egy személyiségtípus tesztet is elvégeztünk, majd kiscsoportokba kerülve érdekes témákat vittatunk meg. Iringó is szuperül hozzászólt angolul a témához, ami a virtuális valóság felhasználásáról szólt az oktatásban, Molnár Gabriella tanár pedig elmondta példaként, hogy a mi iskolánkban is volt már tavaly ilyen technikai bemutató, a diákok 2 környezetvédelmis 3D-s oktatófilmet néztek meg, aminek része volt az is, hogy feladatokat oldottak meg VR szemüvegben. Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget! A következő meeting március 19! Várjuk az érdeklődő diákokat, akik szeretnék fejleszteni a hallás utáni értést és a bátrabbak a beszédkészségüket angol nyelven.
Bővebben...

ERASMUS FRANCIA DIÁK CSOPORT a Varga Márton Technikumban - 2024. febr. 5-16.

ERASMUS FRANCIA DIÁK CSOPORT érkezett középiskolánkba 2024. február 5-én, és február 16-ig vesznek részt kertészeti szakmai gyakorlaton. Ma - kedden - a 11.A osztály tanulóival együtt folytatták tanulmányaikat, szaktanáraik - Kaszab László, Kovács Andrea és Schmidt Gergely - angolul tartották meg tanóráikat, foglalkozásaikat, a vendégeket körbe vezetve iskolánk botanikus tankert részeiben és egzotikus japánkertjében. A francia iskola kísérőtanára: ZINCK Florence és a tanulók: Agobe Manali, Caron Iléa, Dubly Arthur, Laborde Tessa, Mérimée Gabriel, Nannette Tessa kollégiumunkban laknak magyarországi tartózkodásuk idején. Utazásukat szervezete: Tóth Judit Emma nemzetközi koordinátor a Középmagyarországi ASZC Centrumából. Szeretettel köszöntjük a francia Erasmus diák csoportot és tanárukat a KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikumban! #szeretjükavargát #erasmus #france #gardeneducation #kertészképzés #kmaszc
Bővebben...

Apáczai Ösztöndíj 2024. pályázat

Kedves Diákok! Az Apáczai Ösztöndíj idén ismét pályázható a Kréta rendszerben 2024. február 8-ig. Hátrányos helyzetű, szakképzésben tanuló 9-12. évfolyamos tanulók részére a 2023-2024-es tanév II. félévére: 3,5-3,99 átlaggal havi 16.000 Ft, 4,00-4,49 átlaggal havi 25.000 Ft, 4,5 átlagtól havi 34.000 Ft érhető el. Részletes kiírás az alábbi NIVE és a KRÉTA oldalán érhető el.
Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára

Kapcsolat

KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium
Tagintézményi OM azonosító: 035269/009
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362
Felnőttképzési engedélyezési szám: E-000052/2013
Telephely címe:
1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60. (Bejárat a Kövér Lajos utcai kapunál.)
Igazgató: Cifer Attila

Intézményi név változatai:
Közép-magyarországi ASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium
Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum - Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium 
A japánkert címe: 1149 Budapest, Kövér Lajos u. 1., bejárat az iskola kapujában.

www.vmszki.hu
#szeretjükavargát
Kövessetek / Kövessenek bennünket az Instagramon:
@varga_marton_technikum
Varga Márton Technikum (@varga_marton_technikum) • Instagram-fényképek és -videók
Facebook:Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium - Kezdőlap | Facebook
Wikipédia:

Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium – Wikipédia (wikipedia.org)

Telefon - Porta: +36-30-324-78-44
Telefon - Titkárság: 
+36-30-324-7981 vagy +36-1-273-2741
E-mailtitkarsag.vmszki@gmail.com

Támogatóink

 elte-fuveszkert 81 x 81borhymini  logo faceKiemelt támogatónk Mészáros József KASZK műszaki tanácsadó, aki több értékes növény örökbefogadásával lehetővé tette új honlapunk létrehozását 2013-ban. Köszönjük!

FlyBuilt-logo-v1Webfejlesztési digitális tanácsadást nyújtott 2021-ben a FlyBuilt Stúdió - Vedres Tamás ügyvezető igazgató! Köszönjük az együttműködést!