Szaktentermek

Intézményünkben három olyan tantermet alakítottunk ki, amelyekben tanulóink zavartalanul elsajátíthatják a kerettanterv ajánlásai alapján a helyi tanterveinkben megfogalmazott képességeket. Mindvégig szem előtt tartottuk, hogy a közismereti évfolyamokon az informatika tantárgy tanulásához – egyúttal más jellegű, kiegészítő ismeretek megszerzéséhez is - elengedhetetlenül szükséges a megbízható működésű géppark.

 INFORMATIKAI TANTERMEK

 A szakmai évfolyamokon a speciális programok megismerését, működtetését és eredményes alkalmazását nagy teljesítményű, korszerű eszközök biztosítják. Az elmúlt évben pályázati segítséggel felújítottuk a legnagyobb géptermünket: 21 db, a célnak megfelelő paraméterekkel rendelkező számítógépeket és LCD monitorokat sikerült vásárolnunk.

 Végzős évfolyamaink tanulói biztonságosan tervezhetik és elkészíthetik itt vizsgadolgozatukat, valamint a záró vizsgáikra is eredményesen felkészülhetnek az iskolánk nyújtotta nagymértékű tárgyi és személyi háttér segítségével. Pedagógusaink napi szinten alkalmazzák az oktatásban a számítástechnika kínálta lehetőségeket, rendszergazdáink gondoskodnak a folyamatos fejlesztésekről.

 Hallgatóinknak korlátozott mértékben lehetőséget biztosítunk – előzetes egyeztetés után, tanári felügyelet mellett - a gépek szabadidőben való használatára, internetes böngészésre.

 TÉRKÉPÉSZ TEREM

 A 11., 12. és 13. évfolyam térképész szakos osztályainak tanulói ebben a szép, tágas és világos tanteremben töltik szakmai óráik nagy részét. Minden diáknak saját átvilágító-asztala és fiókja van. Ezeken tanulják meg a térképtervezés és szerkesztés alapjait, hagyományos módszereit.

 NYELVI LABOR

 Iskolafenntartói támogatásból - 2003-ban - létesítettük nyelvi laboratóriumunkat. 20 db munkaasztal, központi számítógép, projektor segíti a tanulók és a nyelvtanárok hatékonyabb munkáját. Korszerű programok beszerzésével szeretnénk eredményesebbé tenni az idegen nyelv tanulását.

Támogatóink

 elte-fuveszkert 81 x 81borhymini  logo face

Kiemelt támogatónk Mészáros József KASZK műszaki tanácsadó, aki több értékes növény örökbefogadásával lehetővé tette új honlapunk létrehozását. Köszönjük!

Kapcsolat

Tagintézményi OM azonosító: 035269/009
Telephely kód:
1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60.

Telefon: +36-1-273-2741  /  Fax: +36-1-273-2744
E-mail: titkarsag.vmszki@gmail.com

Igazgató: Pintér Karolina

www.vmszki.hu

KMASZC Varga Márton Technikum / 1149 Budapest, Mogyoródi út 56 – 60.

Telefon: +36 (1) 273-2741