KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium

Szaktentermek

Intézményünkben három olyan tantermet alakítottunk ki, amelyekben tanulóink zavartalanul elsajátíthatják a kerettanterv ajánlásai alapján a helyi tanterveinkben megfogalmazott képességeket. Mindvégig szem előtt tartottuk, hogy a közismereti évfolyamokon az informatika tantárgy tanulásához – egyúttal más jellegű, kiegészítő ismeretek megszerzéséhez is - elengedhetetlenül szükséges a megbízható működésű géppark.

 INFORMATIKAI TANTERMEK

 A szakmai évfolyamokon a speciális programok megismerését, működtetését és eredményes alkalmazását nagy teljesítményű, korszerű eszközök biztosítják. Az elmúlt évben pályázati segítséggel felújítottuk a legnagyobb géptermünket: 21 db, a célnak megfelelő paraméterekkel rendelkező számítógépeket és LCD monitorokat sikerült vásárolnunk.

 Végzős évfolyamaink tanulói biztonságosan tervezhetik és elkészíthetik itt vizsgadolgozatukat, valamint a záró vizsgáikra is eredményesen felkészülhetnek az iskolánk nyújtotta nagymértékű tárgyi és személyi háttér segítségével. Pedagógusaink napi szinten alkalmazzák az oktatásban a számítástechnika kínálta lehetőségeket, rendszergazdáink gondoskodnak a folyamatos fejlesztésekről.

 Hallgatóinknak korlátozott mértékben lehetőséget biztosítunk – előzetes egyeztetés után, tanári felügyelet mellett - a gépek szabadidőben való használatára, internetes böngészésre.

 TÉRKÉPÉSZ TEREM

 A 11., 12. és 13. évfolyam térképész szakos osztályainak tanulói ebben a szép, tágas és világos tanteremben töltik szakmai óráik nagy részét. Minden diáknak saját átvilágító-asztala és fiókja van. Ezeken tanulják meg a térképtervezés és szerkesztés alapjait, hagyományos módszereit.

 NYELVI LABOR

 Iskolafenntartói támogatásból - 2003-ban - létesítettük nyelvi laboratóriumunkat. 20 db munkaasztal, központi számítógép, projektor segíti a tanulók és a nyelvtanárok hatékonyabb munkáját. Korszerű programok beszerzésével szeretnénk eredményesebbé tenni az idegen nyelv tanulását.

Támogatóink

 elte-fuveszkert 81 x 81borhymini  logo face

Kiemelt támogatónk Mészáros József KASZK műszaki tanácsadó, aki több értékes növény örökbefogadásával lehetővé tette új honlapunk létrehozását. Köszönjük!

Kapcsolat

KMASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium
Tagintézményi OM azonosító: 035269/009
Telephely címe:
1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60.
Igazgató: Pintér Karolina

Intézményi név változatai:
Közép-magyarországi ASZC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium
Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum - Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium 

www.vmszki.hu
Telefon: +36-1-273-2741
E-mailtitkarsag.vmszki@gmail.com